تبلیغات
قیمت برنج ایرانی | فروش عمده برنج ایرانی | فروش خرده برنج ایرانی | طرز پخت برنج | انواع برنج ایرانی | برنج نادر | برنج گیلان - طرز تهیه واویشکا
 
» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز :
» بازدید دیروز :
» بازدید این ماه :
» بازدید ماه قبل :
» بازدید کل :
» آخرین بازدید :

   

مستقیم از مزارع گیلان

طرز تهیه واویشکا
یکشنبه 4 مرداد 1394 ساعت 02:30 ق.ظ | | نادر نیک سرشت | ( نظرات )
واویشکا

واویشکا یکی از غذاهای محلی گیلان است که تاریخچه ی آن به جنگ جهانی دوم زمانی که روس ها با حمله به ایران وارد شمال ایران شدند بازمی گردد، و به همان نام هم باقی مانده است.

طرز تهیه واویشکا

مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای چهار نفر:

سیر: دو عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
گوشت چرخ کرده: 100 تا 200 گرم
گوجه فرنگی خورد شده: سه عدد
آب نصف لیوان
ادویه: زردچوبه و فلفل سیاه و گرد غوره و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید. بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید و گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.

ابتدا سیر و پیاز رنده شده را در مقداری روغن کمی تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه و رب گوجه به آن اضافه کنید و بعد از اینکه خوب سرخ شد گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه نصف لیوان آب، فلفل، گردغوره و کمی نمک به آن اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید آب آن خشک شود.

در بعضی مناطق گیلان به آن تخم مرغ هم اضافه می کنند که در اینصورت بعداز اینکه آب آن خشک شد میتوانید یک عدد تخم مرغ نیز به آن اضافه کنید.

در گیلان این خورشت را به همراه برنج کته میل می کنند؛ ترشی و دوغ هم از مخلفات آن است.



نادر نیک سرشت

تولید کننده و عرضه کننده انواع برنج گیلان به صورت عمده و خرده به سراسر ایران

تلفن : 5705-4437-013

موبایل : 1060-401-0911 

Email : nikseresht.nader@gmail.com



صفحه فیس بوک برنج نادر


برنج نادر ارائه دهنده ی دستور پخت انواع غذا های محلی و ایرانی



:: مرتبط با: مقالات آشپزی ,
:: برچسب‌ها: طرزتهیه واویشکا , دستورپخت واویشکا ,





Powered by WebGozar